Fotogalerie:
Filmografie:

FILMY: 

2011 

 

2009 

 

2008

 

2007

 

2006

 

2001  

 

1996

 

1995

 

 

TV SERIÁLY: 

2017

  • Četníci z Luhačovic
  • Temný kraj
  • První republika

 

2015

  • Všechny moje lásky

 

2014

  • Nevinné lži
  • Kriminálka Anděl

 

2012

  • Obchoďák

 

2008

  • Panelák
  • Ordinace v růžové zahradě

 

2007

  • Ordinácia v ružovej záhrade
  • Světla pasáže

 

2000

  • Četnické humoresky 

 

 

 

 

 

 

 

 

Divadlo:

DIVADLO: 

Divadelní spolek Frída:

  • Rapper
  • Rošáda
  • Kolega Mela Gibsona
  • Medzi nebom a ženou
  • Interview s Upírem
  • Roxana 
  • Frankie & Johhny
  • Jako Thelma & Luisa
  • Reality show
  • Kosa 
  • Pánská jízda
  • Hospodská
  • Sex, drugs,  rock &roll
  • Už troubějí 
  • Podivná štace
Videogalerie:

SHOWREAL:

 

 

 

DIVADELNÍ PŘEDSTAVENÍ UKÁZKY:  

 

   

Foto 1:
Foto 2:
Foto 3:
Foto 4:

Fotogalerie:
Filmografie:

FILMY: 

 

TV SERIÁLY: 

 

 

  • 2015 Všechny moje lásky
  • 2015 Tajné životy

 

 

 

 

 

 

 

 

Divadlo:

DIVADLO MALÁ SCÉNA STU

SLOVENSKÉ NÁRODNÍ DIVADLO

 

Videogalerie:

 

Foto 1:
Foto 2:
Foto 3:
Foto 4:

Fotogalerie: halicek
Fotogalerie:
Filmografie:
 FILMY:
 
2018  Metanol (TV film)
2017  Die Puppenspieler - Aus dem Feuer (TV film)
   Nejlepší přítel (TV film)
   Prohibitoria (studentský film)
   Vyrobeno s láskou (TV film)
2015  Korunní princ (TV film)
2014  10 pravidel jak sbalit holku
2013  Cyril a Metoděj – Apoštolové Slovanů
   Zločin v Posázavském Pacifiku (divadelní záznam)
2012  Bastardi 3
2010  Muži v offsidu (divadelní záznam)
2009  Ať žijí rytíři!
   Ferda (studentský film)
   Miláček (divadelní záznam)
2007  Začarovaná láska (TV film)

 

TV SERIÁLY:

2019  Krejzovi (TV seriál)
   Čáp, vrány a dudlíky (S01E37)
2018  Rédl (TV seriál)
   Komu se dá věřit? (E02)
   Specialisté (TV seriál)
   Žádostivost (S03E14)
   Labyrint (TV seriál)
   Epizoda 6 (S03E06)
   Epizoda 5 (S03E05)
2017  Modrý kód (TV seriál)
   Kdo zastavil výzkum? (S02E02)
   Četníci z Luhačovic (TV seriál)
   Udavač (S01E11)
   Ohnivý kuře (TV seriál)
   Konec spokojeného žití? (S04E14)
2016  Mordparta (TV seriál)
   Nevěsta (S01E01)
2015  Legenda (TV seriál)
   Příběh Dmitrije Petroviče (S02E01)
2014  Doktoři z Počátků (TV seriál)
   Loučení s Milošem (S02E02)
   Kriminálka Anděl (TV seriál)
   Únos (S04E01)
2013  Cyril a Metoděj - Apoštolové Slovanů (TV seriál)
   Odkaz (E04)
   Neznámé časy (E03)
   Poselství (E02)
   další epizody (4)
   Doktoři z Počátků (TV seriál)
   Oko za oko (S01E32)
   Panenka vs. sedmá velmoc (S01E31)
   Lidi umí překvapit (S01E30)
   další epizody (7)
2010  Cesty domů (TV seriál)
2009  Přešlapy (TV seriál)
   Druhý pokus na lásku (S01E06)
   3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
   Komparsista (S06E07)
2007  Trapasy (TV seriál)
2006  Horákovi (TV seriál)
2005  Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
   Ulice (TV seriál)

 

Videogalerie:

 

 

Foto 1:
Foto 2:
Foto 3:
Foto 4:

Fotogalerie:
Filmografie:

2019

  • Specialisté
  • Ulice
  • Anatomie zrady

2018

  • Specialisté
  • Ulice (TV seriál- Patrik)

2017

  • Temný kraj (TV seriál – Loupežníci)
  • Ohnivý kuře (TV seriál- Jiří)
  • VIP vraždy 2 ( TV seriál- analityk Zvěřina)
  • Trojí život ( film- Boris)
  • Metanol ( film- analityk Hána)

 2016

  • Jetelín (TV seriál)
  • KOSMO ( TV seriál)
  • VIP vraždy (TV seriál- analityk Zvěřina)
  • Doktor Martin (TV seriál)

 2015

  • Labirynt (TV seriál)
  • Policie Modrava (TV seriál)
  • Vraždy v kruhu (TV seriál)

 2014

  • Gottland ( film)
  • Mazalové (TV seriál)
  • Život a doba soude A.K. (TV seriál)
  • Princezna a písař (TV pohádka)

 2013

  • PanMáma (TV seriál)
  • Škoda lásky (TV seriál
  • Ententýky (TV seriál)

 2011

  • Aféry (TV seriál(
  • Kriminálka Anděl (TV seriál)

 2010

  • Ach, ty vraždy! (TV seriál)
  • Dokonalý svět (TV seriál)
  • Zázraky života (TV seriál)
  • Cizí příběh (TV film)

2009

  • Přešlapy (TV seriál)
  • Smyčka (TVfilm)
  • Zoufalci (TV film)

 2008

  • Comeback (TV seriál)

2006

  • Boží pole s.r.o.(TV film)
  • Zastřený hlas ( TV film)

2005

  • Eden (TV seriál)

 2004

  • Redakce (TV seriál)
  • 3pus 1 s Miroslavem Donutilem
  • I ve smrti sami (TV film)

2003

  • Malvína (TV film)

 2000

  • Početí mého mladšího bratra (TV film)
  • Začátek světa (TV film)

 1998

  • Stříbrný a Ryšavec (TV film)

 1997

  • Zdivočelá země (TV seriál)

 

 

 

 

 

Divadlo:

AKTUÁLNĚ MŮŽETE JIŘÍHO  VIDĚT:

STUDIO DVA- malá scéna Na Perštýně: 

  • MADAME RUBINSTEIN

DIVADLO UNGELT - letní scéna

  • KDOKOLI MŮŽE DĚLAT COKOLI

MĚSTSKÁ DIVADLA PRAŽSKÁ představení:

  • KANIBALKY- SOUMRAK SAMCŮ
  • ZNOVUSJEDNOCENÍ KOREJÍ
  • ČAPEK
  • ČESKÉ VÁNOCE
  • EVŽEN ONĚGIN
  • TOP DOGS
  • HAPPY END
  • HODINA PŘED SVATBOU
  • KANC
  • KONKURZ
  • LAKOMÁ BARKA
  • LISTOPAD
  • ODDACÍ LIST

 

 

 MINULOST: 

  • MDP- Saturnin, Anna Karenina, Drž mě pevně, Miluj mě zlehka, Mahabháráta, Monty Phytonův létající kabaret, Perplex, Postřižiny, Sebevrah, Superčlověk.......
  • Činoherní studio v Ústí nad Labem (Tři mušketýři, Procitnutí jara, Pitínského Matka, Cocteaův Dvojhlavý orel, Císařův mim od Václava Renče či Jedenácté přikázání)
  • Po absolutoriu na DAMU - Činoherní klub,(Král nekrál, Zkrocení zlé ženy).
  • Divadlo Komedie (Banditi, Tvar věcí)
  • Archa (Kladivo na divadlo)
  • Divadlo Blaník (Pod jižním křížem)
  • Divadlo Viola (Tím končím tvá láska M. D. s Ljubou Skořepovou, Zločin lorda Artura Savila)
  • od roku 2001 - Divadle Rokoko (Skřivánek, Oddací list, Rychlé šípy I. a II., Smrt obchodního cestujícího, Tramvaj do stanice Touha)
Videogalerie:
 
 

 http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/11276561613-kosmo/215512121020003-smrt-docentaPozvánka do divadla Studio Dva

 

 
   

 

 

Foto 1:
Foto 2:
Foto 3:
Foto 4:

Fotogalerie:
Filmografie:

 TV SERIÁLY:

2017 

 

2016

 

2015

 

2014

 

2013

  • Sanitka 2

 

2012

 

2009

  • Zázraky života

 

2005 

  • Ulice

 

2004

  • Pojišťovna štěstí

 

 

FILMY: 

2014

  • Americké dopisy

 

2008

  • Tři sezóny v pekle

 

 

Divadlo:

ŠVANDOVO DIVADLO

 

inscenace, na kterých se podílí jako tvůrce:

Městská divadla pražská [Divadlo ABC]

Divadlo Radar

 

 

 

Foto 1:
Foto 2:
Foto 3:
Foto 4: