Oči: Hnědé
Vlasy: Světle hnědé 
Výška:

173 cm

Vzdělání: DAMU
Jayzky: Angličtina
   
Fotogalerie:
Filmografie:

FILMY: 

2011

 

2008

 

2007

 

2006 

 

2005

 

2004

 

2001 

 

1999 

 

1997

 

1996

 

1994

 

1993

 

 

 

 

 

TV SERIÁLY: 

2017

 

2016 

 

2009

 

2008

 

2007

 

2006

 

2005

 

2004

 

2001

 

1999

 

 

DOKUMENTY: 

2000

 

Divadlo:

DIVADELNÍ SPOLEK FRÍDA

  • Rošáda
  • Jako Thelma & Luise
  • Frankie & Johhny 
  • Sex, drugs,  rock & roll 
  • Inetrview s Upírem
  • Už troubějí 
Videogalerie:

 

 

Foto 1:
Foto 2:
Foto 3:
Foto 4: