Oči: Hnědé
Vlasy: Tmavě hnědé
Výška: 183 cm
Vzdělání: FTVS UK,  JAMU
Jayzky: Anglický jazyk (pasivně)
Dovednosti: Tanec, zpěv, step, žonglování, šerm
Fotogalerie: halicek
Fotogalerie:
Filmografie:
 FILMY:
 
2018  Metanol (TV film)
2017  Die Puppenspieler - Aus dem Feuer (TV film)
   Nejlepší přítel (TV film)
   Prohibitoria (studentský film)
   Vyrobeno s láskou (TV film)
2015  Korunní princ (TV film)
2014  10 pravidel jak sbalit holku
2013  Cyril a Metoděj – Apoštolové Slovanů
   Zločin v Posázavském Pacifiku (divadelní záznam)
2012  Bastardi 3
2010  Muži v offsidu (divadelní záznam)
2009  Ať žijí rytíři!
   Ferda (studentský film)
   Miláček (divadelní záznam)
2007  Začarovaná láska (TV film)

 

TV SERIÁLY:

2019  Krejzovi (TV seriál)
   Čáp, vrány a dudlíky (S01E37)
2018  Rédl (TV seriál)
   Komu se dá věřit? (E02)
   Specialisté (TV seriál)
   Žádostivost (S03E14)
   Labyrint (TV seriál)
   Epizoda 6 (S03E06)
   Epizoda 5 (S03E05)
2017  Modrý kód (TV seriál)
   Kdo zastavil výzkum? (S02E02)
   Četníci z Luhačovic (TV seriál)
   Udavač (S01E11)
   Ohnivý kuře (TV seriál)
   Konec spokojeného žití? (S04E14)
2016  Mordparta (TV seriál)
   Nevěsta (S01E01)
2015  Legenda (TV seriál)
   Příběh Dmitrije Petroviče (S02E01)
2014  Doktoři z Počátků (TV seriál)
   Loučení s Milošem (S02E02)
   Kriminálka Anděl (TV seriál)
   Únos (S04E01)
2013  Cyril a Metoděj - Apoštolové Slovanů (TV seriál)
   Odkaz (E04)
   Neznámé časy (E03)
   Poselství (E02)
   další epizody (4)
   Doktoři z Počátků (TV seriál)
   Oko za oko (S01E32)
   Panenka vs. sedmá velmoc (S01E31)
   Lidi umí překvapit (S01E30)
   další epizody (7)
2010  Cesty domů (TV seriál)
2009  Přešlapy (TV seriál)
   Druhý pokus na lásku (S01E06)
   3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
   Komparsista (S06E07)
2007  Trapasy (TV seriál)
2006  Horákovi (TV seriál)
2005  Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
   Ulice (TV seriál)

 

Videogalerie:

 

 

Foto 1:
Foto 2:
Foto 3:
Foto 4: